Booking.com

YAŞAMDA İSTEKLERİNİZE ULAŞMANIN SIRRI NEDİR?

AL VER DENGESİ ile ilgili görsel sonucu


 ✍🏻Evrende boşluk yoktur, yani bir şey doluyken onun yerine hiç bir zaman başka bir şeyin gelmesi mümkün değildir. ✔️Örneğin; aşık olmak istersiniz fakat hayatınızdan çıkaramadığınız, iyi kötü giden bir ilişkiniz vardır. Onu bitirmeden başka bir duyguya, aşka, sevgiye tam anlamıyla sahip olmanız mümkün değildir. Tam tersi kafa karışıklığı içinde başlamaya çalıştığınız ilişki bu frekansla asla sağlıklı olmayacaktır. Önce geçmişteki ilişkiyi ruhen ve zihnen hayatınızdan çıkarmalısınız. Bir şeyi bırakarak başka bir şeyi hayatınıza çekebilirsiniz. Giden bir şeyin yerine her zaman yenisi gelir ve kapanan her kapı yeni bir kapının açılacağının müjdecisidir.😉
Fakat bırakmayı bilmez, geçmişte olandan medet umar, duygusal bağı koparmaz, beklerseniz hep orada kalır adeta arafta yaşarsınız. 🌪Siz bıraktım vazgeçtim desenizde zihninizden çıkarmadığınız sürece, o şeyin enerjisi hayatınızda varolmaya devam eder. Ve asla yeniye yer açılmaz. Eğer yaşamınıza yeni olana yer açmak istiyorsanız geçmişi zihninizden temizleyip göndermelisiniz.


YAŞAMIN ALMA VERME DENGESİ;


Parasızlıktan, bereketsizlikten ve para akışının kesilmesinden bahsediyorsanız alma verme dengenizi sorgulayın. 

✔️Gardırobunuzu, mutfağınızı, çantalarınızı, ayakkabılarınızı kullanmadıklarınızı ihtiyacı olanlarla paylaşıyor musununuz? 
👉🏻Hayvanlara sevgi gösteriyor yiyecek ve su veriyor musunuz?
👉🏻İnsanlara trafikte yol veriyor musunuz? 

👉🏻Arabanızla işe giderken, komşularınıza veya otobüs duraklarında durup aynı yöne gidecek olanları aracınıza davet ediyor musunuz?
👉🏻Başkaları için dua ediyor musunuz? 

👉🏻İnsanlara hoşgörülü olabiliyor musunuz? 
👉🏻Borçlarınıza sadık kalıp zamanında ödemeye gayret ediyor musunuz?

Yaşamınızı sadece kendiniz odaklı bencilce yaşayarak idame ettirmek bedenen ve ruhen hayatî fonksiyonlarınızı durdurur. Yaşamı anlamsız bulur ve zevk alamaz duruma gelirsiniz. Evrende sen-ben ayrımı yoktur. Evren tektir ve bütündür. Bütünlüğü bozduğunuz an, sizde bir anlamda yaşamdan diskalifiye olursunuz. Evrende isteklerinize sahip olmanın en güçlü sırrı bu’dur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder