Booking.com

NİYET ne demek? NİYET ETMENİN GÜCÜ


Görüntünün olası içeriği: bulut ve yazı


✍🏻


Scientific American dergisinde yayımlanan ayna nöron çalışması, yemek yiyen bir kişinin beyin dalgalarıyla yemek yemeye niyetlenen kişinin beyin dalgalarının aynı şekilde çalıştığını göstermiş.
Bu çalışma yemek yeme esnasında beyinde oluşan sinir faaliyetinin düşünce anında da ortaya çıktığını kanıtlamıştır.
Öyle ki bir insanı limon yerken gördüğünüzde siz yemiş gibi ağzınız sulanabiliyor. Ya da karşınızda biri esnediğinde sizde esniyorsunuz. Gülmek, ağlamak, neşe coşku gibi duygu durumları da buna dahil, karşıdaki tarafından çok çabuk taklit ediliyor.
Bu da bize çok önemli bir şeyi ispat ediyor; BEYİNDE BİR ŞEYE NİYET ETMEKLE ONU YAPMANIN AYNI OLDUĞU !


☝🏼Peki NİYET ne demek?


Bir şeyi yapacağınızı zihninizde tasarlayıp bunu yapmayı düşünmeniz NİYETtir.
Niyetleri söze dökerek ifade etmek onların güç kazanmasına neden olur. Niyet çok önemlidir. Niyetinizi belirtmeniz gerekli ki enerji yön bulsun! Sizin ortaya koyduğunuz niyet doğrultusunda çekim yasası harekete geçer ve niyet istediklerinizi hayatınıza çekmeniz için en büyük araç! Bunu enerjinin düşünceyi takip etmesi olarak düşünün.
🤲🏻Bir niyet ortaya koyduğunuzda ayrıntılara çok dikkat etmek gerekir. Çünkü yaratıcıya "işte tam da böyle bir şey istiyorum” diyorsunuz. İsterken net olmalısınız. Burada "Yaratıcı benim ne demek istediğimi bilmiyor mu?" gibi bir düşünce aklınıza gelebilir... Evet tabi ki biliyor ancak istememizi de istiyor öyle olmasa idi DUA sistemini kurmazdı. Ancak siz "benim için en iyi olacak şekilde..." dediğinizde, isteğiniz size başka şekillerde de gelebilir. Çünkü o sizin için neyin doğru olduğunu biliyor.
👉🏻En başta zihin yapınızı değiştirmeniz gerekiyor, çünkü siz nasıl bir inanç taşıyorsanız o doğrultuda Kuantum evrene enerji yayıyor, yaydığınız bu düşünce de yaşamınıza mutlaka dönüyor.
🙌🏼Sonuç istediğiniz gibi olmuyorsa, niyetinizin olmamasını engelleyen daha baskın bir inanç taşıdığınıza işaret eder.


...İsteklerim olmuyor derken acaba biz istemeyi bilmiyor olabilir miyiz?
🚘Araba almak istiyorsunuz bunun için niyet ediyorsunuz ama içinizden de "o kadar param yok nasıl olacak ki?" dediğinizde bu niyetinizi farkında olmadan İPTAL ediyorsunuz..
Mesela; Kalpten bir şey dilediğimizde Yaradan bunu mutlaka duyar ve ismimizin yanına not düşer,
- Ayşe'ye bir ev!
Sonra karamsar bir anımızda isyan ederiz
🤷‍♀️"Hadi canım nereden ve nasıl olacak ki?"
Yaradan yine bizi duyar ve ismimizin yanına not düşer
-Vazgeçti!
Negatif Kuantum yansıması yapıyorsunuz!
Bir şeyin olacağından şüphe duyduğunuzda onun olmaması ihtimalini de ortaya koyuyorsunuz.
🧚🏻‍♀️Sonuç olarakta güçlü inancınız baskın çıkıyor. İnançlarınız bilinçaltındaki düşünce kodlarınızdır! İnancınızın tam olması gerekir, siz nasıl olacağı kısmı ile ilgilenmeyin. O bir şekilde yol bulup size gelecektir..
🤲🏻Bir kez niyet ettikten sonra olacağına dair en ufak şüphe duymayın. Endişe korkudur. Korku da karanlık enerji.. Dolayısıyla duyduğunuz şüphe size karanlık enerjiyi çeker!



ALINTIDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder