Booking.com

HO'OPONOPONO(HAWAİİ ÖĞRETİSİ)

Zero Limit Ho,oponopono ile arınma çalışması;yaşantımıza sağlık, mutluluk,bereket getiren huzurun anahtarıdır.
Bilinçaltımız varoluşumuzdan bu yana hatıralarla doludur bizleri üzüp acıtan da hatıralarımıza yüklediğimiz -öfke,suçluluk, yargı- duygularımızdır.Hatıralarımız her tetiklendiğinde bize acı veren bu duyguları tekrar tekrar deneyimleriz.
Zero Limit Ho,oponopono ile arınma çalışması, Tanrısal olanın acı veren duyguları almasıdır,nötralize etmesidir ,saflaştırmasıdır. Burada nötralize olan,saflaşan; kişi,nesne,obje,öfke veya yargı değildir.Burada nötralize olup saflaşan ENERJİDİR.
Enerji önce saflaşır sonra serbest kalır , böylece yeni sayfa açılıp boşluk oluşur.
Ve : 
Tanrısal olan gelip o boşluğu IŞIK ile doldurur.
Tanrısal zeka tüm ilham ve esinlenmenin geldiği yerdir.İlham ve esinlemeler de hayatımıza mucizeler getirir.Bunlar olduğunda biz Tanrısal olanla birlikteyiz. Sıfırdayız, Sıfır konumdayız. -Zero Limitdeyiz-
Ho,oponopono,içsel Tanrısallıkla aktif ilişki geliştirmek ve düşüncede,sözde,eylemde ya da davranışdaki hatıralarımızın temizlenmesini istemeyi öğrenmek için verilmiş etkileyici bir hediyedir. Süreç esasında özgürlüktür,geçmişten tamamen özgür olmaktır.
Morrah Nalamaku Simeono
Ho,oponopono öğetmeni
Spiritüel öğrenim içinde olanlar için çok önemli olan bir zaman dilimi içindeyiz.Yüksek boyut farkındalığına geçiş hazırlığı yapmalıyız ,değişip dönüşmeliyiz,sevgi insanı olmalıyız. Sıfırdan gelen sinyal sevgidir.Sevgi insanı olup sevgi ile hizmete kenetlendiğimizde Tanrısal olanla aynı ritme bağlanırız.
Yaşadığımız sorunların %100 sorumluluğunu alıp kendimizi arındırdığımızda - kendi karanlık yanımızı - önce bizim bilinçaltımız temizlenir,sonra tüm zihinlerdeki bilinçaltları temizlenir. Görünen görünmeyen tüm varlıkların bilinçaltları temizlenir.Yaniiiiiii
Dünya temizlenir,Gezegen temizlenir.
Bu inanç ile; temeli sevgiye dayanan,sevgi göndererek bizleri geçmişin acılarından özgürleştiren bu çalışmayı grup enerjisi ile sinerji yaratarak yapmak için bedenlebirde hepbirlikde olalım, bu hediyeyi birlikte paylaşalım.
Alıntı
Bu öğretideki arınmayı sağlıyan 4 mucizevi cümle
SENDEN ÖZÜR DİLERİM
BENİ AFFET
SENİ SEVİYORUM
TEŞEKKÜR EDERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder