Booking.com

Oğlak burcunda oluşacak Yeniay'ın burçlar üzerindeki etkileri

Mynet Astroloji Danışmanı İremSu Oğlak burcunda oluşacak Yeniay'ın burçlar üzerindeki etkilerini analiz etti.
KOÇ
burçlar

Sevgili Koçlar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, sabır ve direncin, kararlılık ve sorumluluk bilincinin iş veya toplum hayatındaki önemini vurguluyor. Siz bir işe başlamak, başlanan bir işi başarıyla sürdürmek, bundan maddi ve manevi anlamda güç elde etmek istiyorsanız, bu Yeniay size destektir.
İlişkide sadakat, iş ve ailevi konularda görev duygusuyla hareket, genelde azim ve sabırlılık önemsenecek. Bir işi toplum önüne çıkarmak, projelendirmek, insanlara sunmak, ileriye dönük hedefler belirlemek, bir grupta yer almak adına bu Yeniay gayet olumludur. Demek ki, bir yanıyla sorumluluk yüklüyor ancak başarılı işler ve adımların atılması için sizi yüreklendiriyor.
BOĞA
burçlar

Sevgili Boğalar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, halkla ilişkiler, hukuk, eğitmenlik, iş seyahatleri ve projeleri başta olmak üzere girişimde bulunmak istediğiniz her konuda sizi destekleyicidir. Yöneticiniz Venüsün bu Yeniayla kavuşumu, hayırlı bir gelişmenin de işaretçisidir. Sağlığınızla ilgili konularda şifalıdır ve günlük hayattaki işlerinizi derleyip toparlayarak ilerlemenizde, bir iş başvurusunda bulunmanızda faydalıdır.
Gayet ciddi ve bilinçli şekilde kararlarınızı verirsiniz. Kişisel anlamda kendinizle barışıksınızdır. Bu Yeniayda, kariyer anlamında yakın çevrenizdeki kişilerden destek görürsünüz. Siz de aynı şekilde onlara yardımcı olursunuz. Olumlu bir Yeniay ve siz Boğalar için sürpriz gelişmeleri de işaret etmektedir.
İKİZLER
burçlar

Sevgili İkizler, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, maddi konularda bütçenizin ciddi biçimde ele alınmasını sağlıyor. Bu meselelere odaklanarak, uygun iş ve kazanç yöntemleri, girişimlerinde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki yakın bulduğunuz kişilerle finansal konularda görüşmeler olabilir. Eğitiminize ağırlık vererek, hem çalışıp hem okuma gündeminizde yer alabilir. Duygusal düşünmekten ziyade, ciddiyetle olayları değerlendirmek bu Yeniayda önem taşıyor.
Eğer yeni bir iş veya projeniz varsa, kredi-yatırım ve çevre değişikliği gibi konularda adım atmak istiyorsanız, miras-hukukla alakalı işleriniz varsa, bu Yeniayda tam olarak ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Başkalarından maddi-manevi anlamda size destek olmalarını, olgunlukla yaklaşımda bulunmalarını beklersiniz. Bu Yeniay, yeni bir yolun, kendinizi ifade ederek yeteneğinize göre bir tercihte bulunmanın da işaretçisi olacaktır.
YENGEÇ
burçlar

Sevgili Yengeçler, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, sizin ciddiyetle özel hayatınızı, dostluklarınızı ele almanızı ve buna göre değerlendirmede bulunmanızı sağlıyor. Bununla da kalmıyor. Maddi konularda da beklediğiniz anlayış ve desteğin önemini yükseltiyor. Ciddiyet ve sorumluluk, güven ve sadakat bu Yeniayın özünde yer aldığı için, eğer ilişkinizde bunlar eksikse tabii ki bir sorgulamada bulunacaksınız. Bir karar aşamasında özellikle ileriye dönük olarak düşünülmelidir.
Ortaklaşa bir iş veya bir paylaşım söz konusuysa, ortağınızın veya duruma göre partnerinizin açık ve dürüst davranmasını bekleyeceksiniz. Bu yeniay bir mal-mülk, kredi, miras, hukuk gibi konularda açılmış bir davanın veya girişimin çok dikkatli şekilde takip edilmesinin önemini vurguluyor.
ASLAN
burçlar

Sevgili Aslanlar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, kendinizi bir an önce toparlamanız, şartlar ne olursa olsun pes etmeden mücadelenizi sürdürmeniz gerektiğini vurguluyor. Geriye çekilmek yok. Siz Güneşin özel insanlarısınız. Zorluklar da hayata dairdir. Ancak her yeni doğan gün bir umuttur. Bu Yeniay, kariyer yaşantınızı, özel hayatınızı ve bilhassa bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini işaret ediyor.
Sağlık kontrollerinizi yaptırınız. Beslenmenize dikkat ediniz. Hazırlık aşamasında olduğunuz işlerinizi titizlikle gözden geçiriniz. Bu bir karar dönemi olabilir. Daha iyi şartları olan iş imkanlarını araştırınız. Bu Yeniay, gizli bir ilişki veya sizi derinden etkileyen bir meselenin iç yüzünü öğrenmenizde yardımcıdır. Belki de hiçbir şey sandığınız gibi değildir.
BAŞAK
burçlar

Sevgili Başaklar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi ve zamanla ciddi bir ilişkiye dönüşmesini işaret ediyor. Bir ortamda karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizi tanıştırabilir. Neyi istediğinize karar vereceğiniz bu Yeniayda, iş ve projelere başlanabilir. Yetenekli olduğunuz bir alanda kendinizi ifade edebilirsiniz.
Başaklar için sorumluluk anlamına gelen bu Yeniay, organize etmek, sağlıklı, verimli hale getirmek istediğiniz alanlarda şans tanıyor. Uzak bir yerden beklenen bir haber, sizi harekete geçirebilir. Epeydir düşündüğünüz bir karar şimdi verilebilir. Burcunuzla uyumlu bu Yeniay, beklemediğiniz bir teklifle karşılaşmanızı sağlayabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler sağlık kontrollerini yaptırabilirler.
TERAZİ
burçlar

Sevgili Teraziler, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, iş hayatı ve gelecekle ilgili konuların ev ve aile içinde ele alınmasını sağlıyor. Nasıl bir ortamda yaşanıyor, şartlar bizim istediğimiz gibi mi, bunlara bir bakacağız. İşlerimizi belki de evden sürdüreceğimiz bir düzen yaratacağız.
Özellikle home-ofis çalışmalar, yeni bir projenin ön hazırlıklarını yapmak bu Yeniayda gündemimizde yer alabilir. Sabırlı olmak gerekiyor. Bu Yeniay yepyeni işler için size kuvvet sunuyor. Evet belki şu aralar zorlanıyorsunuz. Ancak sonunda başarı sizden yanadır. Ailenize ait bir mülkün satışı veya buranın yenileştirilmesi, iş yeri açılması, farklı bir işe adım atılması gibi gelişmeler bu Yeniayda etkili gözüküyor.
AKREP
burçlar

Sevgili Akrepler, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, iş veya özel nedenle yapılacak yolculukların, görüşmelerin işaretçisidir. Yakınlarımıza destek vermek, eğitimle ilgili konularda karar vermek, bir projeyi yürürlüğe koymak bu Yeniayda gündeminizde yer alabilir. Uzak bir yerde yaşıyorsanız, tanıdık bildik çevrenize geri dönmek isteyebilirsiniz. Bu Yeniay, bir ilişkinin başlamasına işaret olabilir.
Ummadığınız bir zamanda bu karşılaşma gerçekleşebilir. Uzun zamandır devam eden ilişkinizde evlilik kararı verilebilir. Bu Yeniay, bir sürpriz gelişme sonucu başka bir yere taşınmaya, bir proje için hazırlanmaya, internet ve sosyal medyayı başarılı şekilde kullanmaya işarettir. Bir grup kurabilirsiniz veya bir gruba katılarak sesinizi duyurabilirsiniz.
YAY
burçlar

Sevgili Yaylar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, parasal konuları gündeminizde baş sıraya oturtuyor. Bir desteğe veya farklı bir şekilde çıkış yolu bulmaya ihtiyacımız var. Hem işlerimizi yoluna koymamız gerekiyor hem de şu andaki sıkıntılara çözüm bulmamız lazım. Bu nedenle görüşmelerimiz olabilir. Girişimde bulanabiliriz. Bir yolculuk gerçekleşebilir. Mevcut işiniz devam ederken, ek bir işten para kazanmaya çalışabilirsiniz. Taşınmaya karar verebilirsiniz.
Bütçenizin şartlarını gözden geçirerek, bu planınızı gerçekleştirirsiniz. Bütün bu olasılıklar Yeniayın özünde yer alıyor. Bir yakınınızla veya biriyle parayla alakalı bir konuşma yapabilirsiniz. Onun söyleyecekleri önemli. Yeni bir çevre, yeni iş imkanları ve sürpriz gelişmeler bu Yeniayda sizi rahatlatıcı ve canlandırıcı olacağa benziyor.
OĞLAK
burçlar

Sevgili Oğlaklar, 17 Ocak saat 05:17 burcunuzda doğacak Yeniay ilişki konularından finansal meselelere kadar geniş bir alanda kararlılığın, yüksek odaklanmanın, azmin işaretçisidir. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı kendi bakış açınıza göre ele alacak ve sorunlar varsa bunları çözümleyeceksiniz. Olaylara bireysel bakış açınızla yaklaşacaksınız. Birilerinin ne düşündüğü değil, sizin için doğru olan bu Yeniayda önemli olacak. Aşkta ve parada istek ve arzularınız sizin için kıymetli.
Bu Yeniayda sizin olana sahip çıkacak, taviz vermeyecek, durumu kendi lehinize çevirmeyi bileceksiniz. Bu Yeniayda eğer yeni bir şeyler yapmak istiyorsanız, bütçeniz şartlarını iyice gözden geçiriniz. Parasal açıdan yarar-zarar hesabınızı yapınız. Partnerin maddi durumu, ilişkide karar verirken önemli bir kriter haline geliyor. Ciddiyet ve sorumluluk, güven ve sadakat adım attığınız her işte ve her meselede önem taşıyacak. Ayrıca bir sürpriz gelişme, elinize geçecek bir paranın müjdecisidir.
KOVA
kova

Sevgili Kovalar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, bir yanıyla iş ve ilişki konularına ciddiyetle bakmamızı sağlarken diğer yanıyla psikolojik ve bedensel anlamda toparlanmak gerektiğini gösteriyor. Aile meseleleri de işin içine girince sorumluluklar bilhassa sizi yoruyor. Aslında bu Yeniay, sağlık tedavilerinin de işaretçisidir. Kişi kendini yenilemek için geriye çeker ve durumuna bakar. Yeni bir tedavi yöntemi denenebilir.
Eğer mesleğiniz gereği insanlara rehberlik eden bir kişiyseniz, bu Yeniay işinize fazlasıyla odaklanmanın göstergesidir. Yeni ve alternatif tedavi yöntemlerini araştırır ve başarılı olmak için yoğun çalışırsınız. Bu Yeniay size yepyeni bir pencere açacaktır. Bunca yorgunluğa değermiş diye düşüneceksiniz.
BALIK
burçlar

Sevgili Balıklar, 17 Ocak saat 05:17 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, hedef bilinciyle hareket ederek, kendinize başarılı bir yol çizmenizi sağlayacaktır. Hiçbir şey hafife alınmaz ve her bir detay önemsenir. Nasıl bir iş ortamında çalışmak istiyorsunuz, nasıl bir hayat düşlüyorsunuz ve hangi alanda sesinizi duyurmaktan yanasınız. Bütün bunları bu Yeniayda kafanızın içinde belirlemek mümkün.
Bir proje tasarlama, bir grup içinde yer alma, inandığınız bir işe dört elle sarılma bu Yeniayın size verdiği armağan olacaktır. Kısa ancak olumlu geçen görüşme ve girişimler moralinizi yükseltecektir. Bu Yeniay gizli bir aşkın göstergesi de olabilir. Gözlerden uzak yaşanır ancak her açıdan dikkatli olunmalıdır.
Astroloji Danışmanı iremSU 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder