Booking.com

Harekete Geçmeme Sorunu İçin Yapılabilecekler


hareketli insanlar ile ilgili görsel sonucu
İşinizden keyif almıyor olabilirsiniz. Kendi alanınızdaki iş başvurularına bakın.  Ne istiyorlar nelerde eksikleriniz var? Buralara girmek için nasıl daha iyi olarak bütçenizi arttırabilirsiniz. Bunlara baktığınız da eksiklerinizi görecek ve kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız.

Hayatınızda hareket etmiyorsanız spor yapmıyor aktiviteler de bulunmuyorsanız mutsuz olursunuz. Bu mutsuzlukta hayatınıza yansır ve sizi yerinde saymaya ve negatif olmaya iter. Mümkün olduğunca spor yapın ve bunu her gün az şekilde veya 3 günde bir temponuza uygun şekilde ayarlayın.

Olumlu düşünün. Meditasyon, sessizlik, pozitif enerjileri çekmek için uğraşın. Negatif insanlar varsa etrafınız da veya siz negatifseniz enerjiniz bitik olur. Bunları değiştirmek için neler gerekiyor bakın ve değiştirmeye uğraşın.

NLP, kuantum, çekirdek inanç tarzı beyninizi yönetmeye yarayan egzersizler, telkinler bulabilirsiniz. 

Vitamin eksikliğiniz olabilir. Bu da siz de bitkinlik yaratır. Kanınıza baktırıp bunları öğrenebilirsiniz. Doğal çaylar veya aktarlardan alabileceğiniz baharat veya bitkisel karışımları, aktarlardaki macunlar iyi gelebilir. Günlük yeterli su ihtiyacınızı da karşılamayı unutmayın.

Kendinize çok fazla yükleniyor olabilir ve bir türlü harekete geçemiyorum diye kendinize işkence yapıyor olabilirsiniz. Eğer harekete geçemiyorum diye düşünürseniz, bu şekilde davranmaya devam edersiniz.
Aynı bir şeyi hatırlamaya çok fazla çalıştığınız da hiç hatırlamamanız ve sonradan rahat bir şekilde iken hatırlamanız gibi... Tatil yapmak, hafta sonu denize gitmek, sinema, tiyatro, eğlence yerlerine gitmek, dışarıda gezmek, kafede çay içmek modunuzu değiştirebilir ve iyi gelebilir.

Olmak istediğiniz veya öğrenmek istediğiniz şeyleri düşünün. Planlama yapın bu planlamadan sapmadan öğrenmeye çalışın. Hayatınızda fark yaratmak için ve dünden daha iyi olmak için bunları yapın. Her boş vakit değerlendirebilirseniz aslında ne kadar çok şey öğrendiğinizi görüp şaşırırsınız. Düzgün plan ve harekete geçerek istediklerinizi yapabilirsiniz.

İşinizde, okulda ya da evde daha iyi olmaya çalışmaya uğraştığınızı düşündüğünüz de ve bunun için çabaladığınızda işinizden daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Yaratıcı ve farklı çözümler aramak, işi daha hızlı yapmaya çalıştığınızda monoton işler size daha keyifli gelebilir. Bir iş arkadaşınızla konuşmak, gülecek bir şey bulmak keyfinizin yerine gelmesini sağlar ve enerjiniz geri gelir.

İşi mükemmel yapmak da bizi işe başlatmayan nedenlerden biridir. Her işi mükemmel yapmaya çalışmayın. Ufak bir başlangıç sizi işi bitirirken görmenizi sağlar.


Hepinize bol hareketli günler …

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder