Booking.com

Birisinin arkasından konuştuğunuzda sanıyorsunuz ki o kişi bunu duymuyor.Ahh ne kadar yanılıyorsunuz


Size o kişinin dünyevi boyutta duymasa da ruhen bunu hissettiğini söylesem….
Aynen öyle!

Min kalbi ila kalbike sebila
Benim kalbimden senin kalbine yol vardır.

Yani kalpten kalbe yol vardır.

Gün boyunca eşinizin arkasından atıp tutuyorsunuz, söyleniyorsunuz, bütün o söylediklerinizi duymuyor sansanız da ruhuna ulaşıyor o adamı- kadını daha eve gelmeden geriyor da geriyorsunuz. Sonra da "bana niye böyle davranıyor ben ne yaptım ki" diyorsunuz. Duygu ve düşünceler birbirimize gönderdiğimiz en güçlü enerjilerdendir. Dolayısıyla biri başkası için kötü sözler söylediğinde onları kendine karşı çevirmiş olur.
Bunun yerine sözlerinizi özenle seçin sevginizi paylaşın-sevgi enerjisi gönderin bakın bakalım ilişkiniz nasıl değişecek. Sözlerin ve düşünce gücünün dönüştürücülüğünü keşfettiğinizde her şeyinde değiştiğini fark edeceksiniz.

Şemsin sözünü hatırlayın: "…sen o insan hakkında kırk gün kırk gece sadece güzel sözler et. Kırk günün sonunda göreceksin her şey değişmiş olacak!"



Hepimiz görünmeyen bağlarla birbirimize bağlıyız. Ruhlarımız arasında iletişim var. Hepimiz birer telepatız da diyebiliriz aslında.
Örneğin aklınızdan geçen bir şarkı radyoda birden çalmaya başladıysa, ya da canınız bir şey istediğinde birinin onu size getirdiği oluyorsa, bir arkadaşınızı düşündüğünüz an o kişi sizi arıyorsa siz de bu bağlar başkalarına nazaran daha güçlü demektir.

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük telepatlarından kabul edilen Wolf Messing nasıl telepatik iletişim kurduğunu şöyle anlatıyor.
"Zihnimizi gevşetip başka şeyler düşünmekten vazgeçtiğimiz sırada pasif duruma geçiyor ve dışarıdaki düşünce dalgalarını yakalayabiliyoruz. "
Tabii telepati özelliğini geliştirmemiş insanlar bu düşünce dalgalarını net bir şekilde ayırt edemiyor ama kendimizi geliştirdiğimizde bunu da başarmak mümkün. Örneğin Aborjinler bu özelliklerini çok geliştirmişlerdir. Ve onlar çok fazla konuşmazlar çölde düşüncelerle iletişim kurarlar...


Ha bu arada bazen birini görüyor ve diyorsunuz ki sanki daha önceden tanıyor gibiyim. Evet aslında onu ruhen tanıyorsunuz. Ve o kişi hakkında ilk olarak ne düşündüyseniz doğru olan (genellikle) o biliyor musunuz.
Yapılan araştırmalar insanların karşılaştıkları bir kişi hakkında ilk bir kaç saniyede karar verdiklerini söylüyor. Çünkü burada bilinçaltımız devreye giriyor. Net bir şekilde hatırlayamasanız da size mesajları veriyor..
Hani bir insanı ilk  görüşte sevdiniz sevdiniz sevmediyseniz çokta zorlamayın. Ruhunuzun vardır bi bildiği :)

kaynak:http://www.milliyet.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder