Booking.com

ÇEKİM YASASI VE HAYATIN SIRRI

Çekim Yasası & Hayatın Sırrı


Hayatınızdaki her şeyin çok kötü olduğunu, aileniz ile, arkadaşlarınız ve sevgiliniz ile aranızın kötü olduğunu düşünüyor, dünyanın adeta başınıza yıkıldığını mı söylüyorsunuz? Ama düşüncelerinizin size hayatınızın en büyük  hediyesini verebileceğini biliyormusunuz? Sır size istediğiniz her şeyi verebilir, mutluluk, sağlık, servet neyi seçerseniz ona sahip olabilirsiniz.
Gerçekten Neyi İstiyorsunuz?
İnsanların hayatında her türlü mucize gerçekleşebilir, bütün bu mucizeleri hayata geçirmek sırrın nasıl uygulanacağını bilmek ile alakalı. Eminim nedir bu sır diye merak ediyorsunuzdur, size ne düşündüğümü söyleyeyim Sır = Çekim yasası başınıza gelen her şeyi siz çekiyorsunuz (iyi veya kötü) ve hepsi zihninizde tuttuğunuz düşüncelerden dolayı size geliyor ne düşünürseniz kendinize çekersiniz.
Çekim yasasına en basit bakış şekli = kendinizi bir mıknatıs gibi düşünmenizdir, biliriz ki mıknatısın bir çekim kuvveti vardır. En çok neyi düşünürseniz, onu çekersiniz ve o hale gelirsiniz, düşündüğünüz şey elinize geçer. Bu prensip 3 basit kelime ile açıklanabilir, 1)düşünceler 2)nesnelere 3)dönüşür. Her düşüncenin bir frekansı vardır, bir araba almayı, ruh ikizinizi bulmayı veya bir alanda çok başarılı olmayı sürekli ister ve düşünürseniz o düşünce ile ilgili frekansları uygun temellere yerleştirirsiniz. Düşünceler etrafa manyetik sinyaller yayar, bu sinyaller tekrar size döner. Bolluk içinde yaşadığınızı düşünün kendinize çekeceksiniz.
Sorunu Anlayın !
Sorun şu ki çoğu insan istemedikleri şeyleri düşünür, çekim yasası sizin bir şeyi iyi veya kötü algılamanızla veya isteyip istememeniz ile ilgilenmez, eğer bir şeye bakıp kendinizi berbat hissediyorsanız evrene yolladığınız sinyal budur, siz kendinizde tamamen hissedersiniz ve düşünceniz size fazlası ile geri döner. İstediğiniz bir şeye bakıp “evet” dediğinizde bir düşünceyi harekete geçirirsiniz, çekim yasası bu düşünceye cevap verir ve uygun şeyleri size getirir. İstemediğiniz bir şeye bakıp, hayır diye bağırdığınız’da onu uzaklaştırmaz aksine onunla ilgili düşünceyi harekete geçirirsiniz ve bu defa çekim yasası o düşünce ile ilgili şeyleri önünüze sıralar.
Çekim yasası her zaman işliyor, inanın, inanmayın, anlayın yada anlamayın her zaman işler. Geçmişi, bu anı, geleceği düşünüyor olabilirsiniz bu esnada dahi o düşünceyi harekete geçirirsiniz ve evrenin en güçlü yasası olan çekim yasası bu düşüncenize cevap verir. Bir şeyden yakınıyor olman, yakındığın şeyi sana daha çok yaklaştırır bilinçli veya bilinçsiz aklınızda tuttuğunuz sizi etkileyen düşüncelerden kurtulun, asıl zor olan budur. Çevrenizde çekim yasasının kanıtlarını görürsünüz, en çok hasta olan hastalıktan en çok bahsedendir, bolluktan en çok bahseden bolluk içindedir.
  • Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder