Booking.com

İçinizdeki Dev Karar Gücünü Uyandırın!





İçinizdeki Dev Karar Gücünü Uyandırın!
Hayatınızda olan her şey –çok sevindiklerinizde, çok zorlandıklarınızda dahil olmak üzere- her şey, bir kararla başlamıştır.Benim inancıma göre, sizin de kaderiniz karar anlarınızda biçimlenmiştir.
Şu anda, her gün vermekte olduğunuz kararlar, hem bugün kendinizi nasıl hissettiğinizi, hem de on yıl sonra ve daha sonra kim olacağınızı biçimlendirecektir.
Geçtiğimiz 10 yıla baktığınızda, belli bir anda vermiş olabileceğiniz farklı bir kararın, bugünkü durumunuzu kökten değiştirebilecek güçte olduğu noktaları görebiliyor musunuz? Bugünkü hayatınızı çok daha iyi ya da çok daha kötü yapabilecek karar noktalarını?
Örneğin belki hayatınızı değiştirmiş olan bir kariyer kararı vermişsinizdir.Ya da belki o kararı vermemişsinizdir.
Belki on yıl içinde evlenmeye ya da boşanmaya karar vermişsinizdir.
Belki bir kaset, bir kitap satın almış, bir seminere katılmış, onun sonucunda inançlarınızı ve eylemlerinizi değiştirmişsinizdir.
Belki bir eve ya da bir işe yatırım yapmaya karar vermişsinizdir.
Bu kararlar sizi hayatınızın bu noktasına nasıl getirdi?
Ben her şeyden çok, kaderimizi kararlarımızın biçimlendirdiğine inanırım, yoksa koşulların biçimlendirdiğine değil.
Karar gücünü kullanmak, size, hayatınızın her yönünü bir anda değiştirme yolundaki her özrü aşma kapasitesini getirecektir.İlişkilerinizi, çalışma ortamınızı, sağlığınızı, gelirinizi ve duygusal durumunuzu değiştirecektir.
Mutlu ya da üzgün oluşunuzu, kaygılı ya da heyecanlı oluşunuzu, koşulların esiri ya da özgürlüğünüzün şampiyonu oluşunuzu o saptayacaktır.
Eğer gerçekten karar verirseniz, yapamayacağınız şey yoktur...
-Anthony Robbins


Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder