Booking.com

ZAMANI TEMİZLEME MEDİTASYONU


Şimdi zamanda geriye dönün, ortaya çıkan tüm değişik yüzleri fark edin. Şükran duymanıza izin verin ve zaman boyunca yer alan ve sizi şimdiki ana getirmiş olan tüm yüzlere -onlar size nasıl bir his verirlerse versinler- bu şükranı yağdırın. Yaşam akışınızı geriye doğru gözden geçirin. Çocukluğunuza,bebekliğinize, doğum anınıza, ana rahmine ve döllenme anına geri dönün. Tüm bu veçhelerinizin hala nasıl bir düzende sizin içinizde bulunduğunu, değiştiğini ama her nasılsa sizi bu ana getiren o tohumu, o kökleri yarattığını fark edin. Tüm o geçmiş benlikleri ve o geçmiş yılların her birinde yaşamınızda bulunan tüm insanları ve durumları kutsayın.

Belki kendinizi özellikle yalnız ya da kaybolmuş hissettiğiniz zamanları hatırlıyorsunuz. O zaman size iyi olduğunuzu, gelişip ilerlemekte olduğunuzu, yaşamınızın henüz sona ermediğini bildirmek üzere gelecekten gelen bir veçhenizi gördüğünüzü hatırlıyor musunuz? Siz geçmişinizin koridorlarına doğru sevgi, şefkat ve şükranla nefes aldığınızda, gücünüzün geçmişe doğru uzanmasına izin verdiğinizde, geçmişinizin bu veçheleri için bu yaşam nefesi ve umut haline gelirsiniz. Onlarla konuşun, sizin kim olduğunuzu ve yalnız olmadıklarını bilmelerini sağlayın. Bunun sizi şimdiki zamanda nasıl değiştirdiğini fark edin.

Şimdi kendinizi bütünüyle bu ana geri getirin. Bedeninizde tam olarak bulunun, solunumunuzun farkında olun, burada sizin için bulunan sevginin farkında olun, şimdi burada maskesiz, sahte görünümsüz bir biçimde, ruhunuzun tamlığı içinde gerçek halinizle bulunduğunuzun farkında olun. Kalbinizin bu an için duyduğunuz şükranla açıldığını hissedin.
Ve şimdi beyaz bir sisin içinden muhteşem bir güzellikte, muazzam bir sevgiye ve anlayışın ötesinde bir bilgeliğe sahip, son derece güçlü bir varlığın size doğru geldiğini hayal edin. O çevreye öyle güçlü, öyle gerçek ve öyle güzel bir parlaklık yayıyor ki siz derin bir huşu duygusuyla doluyorsunuz. Bu varlık size yaklaştıkça, onunla aranızda bir benzerlik olduğunu fark ediyorsunuz ve sonra bu varlık gelip sizi selamlayarak şöyle diyor :
"Ben senin gelecekteki benliğinim. Buraya sana ne olmakta olduğunu ve olmakta olduğun şeyin zaten olduğun şeyin bir parçası olduğunu hatırlatmak için gelecekten geldim. Seni seviyorum."
Bu parlak ışığın varlığınızı doldurduğunu, kalbinizin bu varlığı içine almak üzere açıldığını ve kim olduğunuz ya da olmadığınızla ilgili tüm fikirlerinizin bu parlaklığın huzurunda yok olup gittiğini hissediyorsunuz.
Onun mevcudiyetini hissederken, bırakın bedeniniz o titreşime karşılık versin. Frekansınızın hücresel düzeyde değiştiğini hissedin. Enerjilerin devinimini hissedin. Şimdi karşınızda duran ve sizinle birleşmeye başlayan bu varlık bir Yükselmiş Üstat’tır ve o artık sizden ayrı değildir. İkiniz yavaş yavaş birleşip tek bir varlık oluyorsunuz. Şimdi geçmişteki veçhelerinizle birleşmenize izin verin. Ve sonra gelecekten gelen mükemmelleşmiş veçhelerinizi buyur edin. Sadece bir an vardır, o bu andır. Zaman ve uzay boyunca uzanan tüm bu veçheleriniz şimdi birleşmeye, bu anla bütünleşmeye başlamaktalar. Bu bütünlüğü hissedin. Bu veçhenizle el ele tutuşarak, tekrar zamanda geriye gidin, geçmişe, belli travmaların ve korkuların tutulduğu yere gidin. Bu yeni mevcudiyetin bu olayları yeniden çerçevelemenize yardımcı olmasına izin verin. (yeniden çerçeveleme: olay, durum, ya da travmaya değişik, olumlu yönlerden bakma)
Yetişkinlik yıllarınızdan, çocukluğunuza, bebekliğinize, ana rahmindeki cenin halinize ve döllenme anınıza dek tüm geçmişi yeniden yaratın. Ve sonra özgür bir ruh olarak, döllenme anının ötesine ve öncesine geçtiğinizi görün, diğer enkarnasyonlarınıza girdiğinizi, büyük üzüntü, ihanet, acı ve dehşet devrelerinden gelecekteki benliğinizle birlikte geçtiğinizi, peş peşe yaşamlar boyunca o olayları yeniden çerçevelediğinizi görün.
Şimdi daha da uzak geçmişe, Kaynak'tan o ilk ayrılış anına geri döndüğünüzü görün. Orada sizin için neyin ortaya çıktığına dikkat edin. Bu ilk ayrılış anı daha sonra deneyimlediğiniz her şeyin tohumunu taşır. Siz Kaynak'tan o ilk ayrılış anında kayıp, büyük üzüntü, yalnızlık, korku, dehşet, tecrit edilme, ihanet, acı hissetmiş olabilirsiniz. Ve şimdi bu anın ötesine, öncesine, ilk birlik haline geri dönüp, bilinçli mutluluk içindeki saf varoluşun bir’lik halini hissedin. O zaman enkarnasyonlar devresinin daha büyük amacının derin bir anlayışına erişirsiniz. Sizinle birlikte bulunan gelecekteki benliğiniz şimdi ilk benliğinizle buluşur ve siz tam bir daire çizip başladığınız noktaya dönmüş olursunuz.
Ve şimdi zamanda tekrar ileri gidiyor, tüm enkarnasyonal devrelerden geçiyor, bu ilk temel birliğin anısını ve duygusunu birlikte taşıyarak şimdiki ana geliyorsunuz ve sonra yaşamınızın ve amacınızın tam bir anlayışını kazanmış olarak ve bu anlayışın sizi iyileştirmesine izin vererek, sonsuz ana erişiyorsunuz.
Gelecekteki benliğiniz Meshedilmiş bir varlıktır. Bu başvuru noktasını hücresel bilişinize taşıdığınızda, onun kendinizle ilgili farkındalığınızı nasıl değiştirdiğine dikkat edin. Artık küçüklük, önemsizlik, değersizlik ve zayıflık oyunu oynayabilir, artık öyleymiş gibi davranabilir misiniz?
Şimdi dikkatinizi yavaş yavaş içinde bulunduğunuz ana ve yere yöneltirken, uzayın ve zamanın ötesinde bulunan, BEN’İM mevcudiyetinizin bulunduğu o sonsuz ana bağlı kalın. Çok yavaş yavaş, derin bir biçimde nefes alarak, farkındalığınızı yine bedeninize, bulunduğunuz yere, bu ana getirin.
NOT: Bu meditasyon Kiara WINDRIDER tarafından geliştirilmiştir. Meditasyonu uygulamadan önce yukarıda anlatılan süreci iyi anlamanız önerilir. Bu meditasyonu günde bir kez, kendinizi tamamıyla şimdi anında hissettiğiniz anda bırakacak şekilde bir kaç hafta yapınız.
Bu meditasyonla başkalarıyla çalışırken rastladığımız ve sizlerin de karsılaşabileceğinizi düşündüğümüz bazı noktalara dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Meditasyon sırasında en çok rastlanan sorun "zaman yolunda hareket edememe"dir. Travmalar ve kayıplarla çok fazla yoğunluğa sahip olan vakalar bu tur sorunlar yasayabilirler. Bu durumda, eğer zamanda ileri geri gidemiyorsanız, ağır travmaları gözardı etmenizi ve önce mutlu anlarınızı gözden geçirme, sırasıyla ufak kayıplardan ve acılardan başlayarak güç kazandıkça daha ağır vakaları ele almanızı öneririm. Süreç içinde yoğun esnemeler, bir takım fiziksel ve mental acılar ortaya çıkacaktır (çıkabilir), bastırmadan olduğu gibi yaşayın.
Meditasyon sırasında tamamıyla şimdi anında, büyük bir coşku ve tamlığı hissettiğiniz bir bütünlük haline gelirseniz meditasyonu hemen sonlandırın ve bu coşku ve bütünlük anının hissini doyasıya yaşayın.
Bu meditasyonu olması gerektiği gibi yaparsanız çok kısa bir sürede fiziksel, zihinsel, ruhsal bir bütünlük içinde olacaksınız. Yükseliş dediğimiz şeyi bizzat yaşayacaksınız.
Alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder