Booking.com

OLUMLAMA NEDİR? NİYET VE OLUMLAMA ARSINDAKİ FARKLAR NELERDİR?


Niyet kalpten sevgi ve iradeyle bir şeyi yapmaya kesin karar vermenizle oluşur.     Ne istediğinizi bildiğinizde ve yüksek sesle sadece 1 kere bire saf ve yürekten istediğinizde yada söylediğinizde  gerçekleşmesi en güçlü tekniklerden biridir.    Niyet inanç  sistemi ile çalışır çünkü niyetleriniz bilinç düzeyindedir.

Niyet koşullara bağlı değildir, ama ALMA_VERME dengesi muhakkak gözetilmelidir. Ayrıca neyi kabul ettiğiniz de çok önemlidir.

Niyetlerinizi  bencilce ve zarar verici olamamak kaydı ile başkaları için de yapabilirsiniz.

Niyet ederken kullanacağınız cümle kalıpları çok önemlidir... Niyeti söylerken ne hissettiğinizi bilme kalbinizin tamamen saf duygular ile sahip olma sevinci ile dolu olması gerekmektedir.
Niyetlerinizin gerçekleşebilmesi için onu enerjisel olarak da desteklemelisiniz. Örneğin bir araba almaya niyet ettiğinizde onu alabilmek için gerekli şartları da oluşturmalısınız.

( Galerileri gezmek, deneme sürüşleri yapmak, fiyatları araştırmak gibi).Bir anda kalbinize gelip giden şeyler sizin niyetleriniz değildir. Bunlar genelde düşüncelerinizdir niyetler de irade ve seçim vardır.

OLUMLAMA

Olumlamaları sadece kendiniz için kullanabilirsiniz, bir başkası için yapamazsınız!

Olumlama teknik olarak bilinçaltının programlanmasıdır.Bir olumlamanın bilinçaltınıza yerleşme süresi 21 gündür, çünkü nöron ağları eski kalıbı silip yeni bilgiyi kodlaması için bu süre gereklidir.. Aynı olumlamayı  15 gün ara verdikten sonra  tekrar yapabileceğiniz gibi.. yeni bir olumlama ile devam edebilirsiniz..


Bilinçaltında ve çeşitli bilinç tabakalarında zaman kavramı olmadığı için olumlamalarınız şimdiki zamanda, pozitif ve anlaşılır olmalıdır.
Ayrıca bilinçaltı İnanç sistemi ile çalışmaz, kod lama sistemi ile çalışır yani siz inanmasanız da sonuç verir.Önemli olan bilinçaltını ikna etmektir.
Gerçekle hayali ayırt edemez , geçmiş ve gelecekten anlamaz sadece şimdiki zamandır..O yüzden sahipmişsiniz, olmuş gibi yazmak, söylemek,  hayal etmek imgelemek etkili bir yöntemdir!. 

Bilinçaltına her an komut giremezsiniz!!. bunun için doğru anlar çok önemlidir. özellikle bilinç kapılarının açık olduğu sabah uyanır uyanmaz ve gece tam uykuya dalma anında 10 dakika 21 gün boyunca aynı olumlamayı söylemek, tekrarlamak ve asla bu süre zarfında bir kere bile umutsuzluğa kapılmamak, olumsuz düşünmemek ve cümle kurmamak çok önemlidir. 

 Sahipmişsiniz gibi yazdığınız bir günlük tutabileceğiniz gibi.. her gün görebileceğiniz yere asılı duran olumlamanızı yazarak gün içinde de tekrarlayabilirsiniz ,ama olumlamalarınızı yazmadan önce kendinize şu soruyu sorun; " ben gerçekten ne istiyorum ?.. yada her gün "ben bunu gerçekten istiyor muyum?  " diye.. çünkü bir söz vardır "dualarınıza dikkat edin bir gün gerçekleşebilirler" neticede eksik bıraktığınız yada gerçekleştiğinde sizi mutlu etmeyecek bir olumlama için bu kadar zaman emek harcamış zaman kaybetmiş olmazsınız.

Bir olumlama ; nefsimize veya egomuza değil yüksek değerlere hitap etmelidir.(Ben diğerlerinden daha başarılıyım değil hepimiz başarılıyız.)

Olumlamalarda “hayır”, “yok”, “değil” gibi kelimeler kullanmamalısınız. (“başarısız değilim” değil “Başarılıyım”)

 Hayatım için hayırlısını diliyorum, istiyorum, hayal ediyorum" gibi cümle kalıpları kullanma!...HAYATIM İÇİN BİR SEÇİM YAPIYORUM" deyin..

Kendini koşulsuz SEV ve olduğun gibi kabul et!

 Evrenden size gelen tüm güzelliklere, değişime, mucizelere açık ol! direnç gösterme sevgiyle kabul et!. Evrenin size vereceklerinden sonra karşılığında Siz bir bedel ödemeye gönüllü olmasanız da evren fazlasıyla rüşvetini alacaktır unutmayın o yüzden alma-verme dengesini iyi kullanın..

Koşullara bağlanma, neden yada nelerden vazgeçebileceğini iyi düşün....

Evren boşluk sevmez hayatına yeni birisi yada yeni bir şeyler gelmesini istiyorsan
 eskiyi sevgiyle gönder.. tüm enerjisini alanından temizle, bu bir kişi ise numarasını sil, hediyelerini at yada ver, resimlerini v.s …

Sık sık imgeleme yapın ( korkmayın hayal edin), görünür yere sahip olmak istediğiniz şeye uygun resimler asın, objeler koyun…

 Olumlamalarınızı kayıt edip sık sık dinleyebilirsiniz yada subniminal olarak kodlama yapabilirsiniz.

Olabileceğine inandığınız olumlamalarınız için süre bile belirleyebilirsiniz.

Ödenmemiş faturalarınızı cüzdanınızda, çantanızda tutmayın..

Evinizi, dolap ve çekmecelerinizi hep düzenli tutun evren düzeni sever .

Bolluk refah içinde bir yaşam diliyorsanız zenginlik bilincine açık olun! Örn/ paranın resmine bakmak yada imgelemek yetmez! O paraya sahip olduğundaki duyguya odaklan..Duygular ve hisler çok önemlidir.. Çünkü evrene hissettiğin enerjiyi gönderirsin ve çekersin!(bu tüm olumlamalarınız için geçerli!)

ALINTIDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder