Booking.com

"KABUL ETMENİN ÖZGÜRLÜĞÜ" M.YARDIMCI ile WORKSHOP "RUHUN DERİN HAREKETLERİ"



Meral YARDIMCI ile WORKSHOP "RUHUN DERİN HAREKETLERİ"
Bir çoğumuzun yaşamı ailemizin gizli dinamikleri tarafından yönetilmektedir. İlişkilerde, iş hayatında yaşanan zorluklar, hastalıklar, mutsuzluklar bu dinamiklerin sonucu olabilir. Aile Dizimi ile yaşamımızı zorlaştıran problemlerin arkasında yatanlar ruhsal planda şifalandırılır.. 

KONULAR :
1) BİLİNÇ EVRELERİ :

FETÜS RUHU :


ERGENLİK RUHU:


2) EBEVEYN ÇOCUK İLİŞKİLERİ:


3) ERİL VE DİŞİL ENERJİLERİMİZ:


4) BAĞLANMA BOZUKLUĞU:


5) DIŞLANAN KİM?


6) GÖLGE VE MASKELERİMİZ:
**********************************************************************************************************************************
BİZ OLANI RED ETTİĞİMİZDE KENDİMİZİ RED EDİYOR,
OLMUŞ OLANI RED ETTİĞİMİZDE YAŞAMIN KENDİSİNİ RED EDİYOR oluruz...
Bert Hellinger; aile kendindeki belli bir formu, bireysel kökenli ailesinden mirası ile ilgili geliştirmiştir.
Her birimiz uzun bir aile Klan soyundan gelmekteyiz.Köklü gelenekler, deneyimler ve bu deneyimler toplumun kendi içinde doğmaya devam etmektedir. Bu şekilde, bizim güçlü alışkanlıklarımız atalarımızın kaderi ile bağlantılıdır.
“Dede erik çalmış, torunun dişi kamaşmış.”
Bu ilişki önemli bir özellik ile gider, herkesin bir aile veya aile sisteminde tanınması ve haklı bir yere oturtulması ile gider çözüme kavuşur..
Bert Hellinger bu hakka ait çağrıyı Love (Sevgi )"Düzenleri".diye açıklar
Nerede?
Bu düzenlemeler, bir kişinin veya yaşamı hak etmeyen birisinin ;ailede olan üyelik hakkı dışlanma,isteğe bağlı düşük,kürtaj ile engellendi ise ailede bir yer işgal etmede, bozulma vardır. Bu; önceki adaletsizlikler, sonraki nesillerde, bilinçsiz kefaret ödeme ve hastalık oluşturarak kendisini belli eder. . acısını ortaya çıkarır.
Bir ailede etkili dinamiği gün ışığına çıkartmakla bu bağlantıları ve bu tür dengesizlikleri bir çözüm ile gidermek mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder