Booking.com

Mavi Su Yöntemi


Ho'oponopono tekniğini uygularken, bir yandan arınmayı hızlandırmak için mavi su kullanabiliriz. Suyun hafızası vardır ve doğru niyetlerle, titreşimlerle, enerjilerle yüklenen su mucizeler gerçekleştirebilir. Doğru şekilde, konumuza uygun olarak "bilinçaltına ve bedene arındırıcı etki etmesi" için yüklenmiş olan suyu içmek bilinçaltındaki anıları, tekrar eden sorunları değiştirir ve bedenin hepsinden arınmasına ve "Tanrı'nın içeri girmesine" izin verir.
Yapılışı: 
* Temin edilebiliyorsa, mavi renkli cam bir şişe/sürahi alınır. Renkli şekilde temin edilemiyorsa alınan şeffaf cam şişe/sürahi vitray boyası vb. bir madde ile mavi renge boyanır.
* Şişenin/sürahinin su hazırlanmaya başlarken tertemiz olmasına çok dikkat edilmelidir. 
* Daha sonra içerisine temiz su doldurulur. Bu esnada mavi renge ve arınma niyetine odaklanılması hatta bu niyetin suya fısıldanması oldukça faydalı olacaktır. Örn: "Bilinçaltımdaki anıları, tekrar eden sorunları değiştirmeyi ve bedenimin hepsinden arınmasını niyet ediyorum. Mavi su ile bilinçaltım, bedenim arınıyor. Tekrar eden sorunlarım değişiyor. Kendimi saf ve harika hissediyorum". Kendi cümleleriniz ve niyetiniz daha etkili olacaktır.
* Şişenin/sürahinin ağzı metal olmayan (mantar tıpa, vb.) bir malzeme ile kapatılır.
* Bu şişe/sürahi güneş ışığının veya doğal bir ışık kaynağının (floresan vb. olmamalı) altında en az bir saat bekletilir.
* Suyun kalitesini korumak için, 1-2 gün için ne kadar gerekiyorsa tek seferde o kadar hazırlanmalıdır. Sık ama az olarak hazırlamak (örn. her gün tüketilmek üzere 1 şişe/sürahi) en iyi yöntemdir.
Kullanım Alanları: Özenle hazırlanan ve doğru niyetlerle yüklenen mavi su, öncelikle Ho'oponopono tekniği ile çalışma yaparken kullanılır. Çalışmanın öncesinde ve sonrasında arınma faaliyetine hızlandırıcı etki yapması amacıyla birer bardak içilebilir. Gün içinde doğrudan içme suyu olarak veya çay-kahve vb. içecekler hazırlanarak tüketilebilir. Yemekler bu su ile pişirilebilir. Banyo yapıldıktan veya duş alındıktan sonra beden bu su ile durulanabilir. Her sabah bu su ile yüz yıkanabilir. Elbiseler veya başka eşyalar bu suyla yıkanabilir. Kısacası, mavi su, suyu kullandığımız her yerde kullanılabilir. Kullanım esnasında arınmaya niyetlenmek ve odaklanmak hali hazırda bu özellikle yüklenmiş olan suyun etkisini artıracaktır.
alıntıdır

1 yorum:

  1. Muhteşem! ilk adımda denemeye ve şifalanmaya sevgiyle niyet ediyorum ... Paylaşımınız için Teşekkürler SEVGİyle kalın

    YanıtlaSil