Booking.com

5 Adımda Yeni Yıla Hazırlanın!




image

Yeni yıl yeni umutlar, yeni hayaller, yeni başarılar, en önemlisi yeni başlangıçlar demek… Tüm yenilikler için tertemiz bir sayfa açın! İşte fiziksel ve zihinsel olarak yeni bir yıla hazırlanmanın beş önemli adımı.

1. Arının!
Size zarar veren her şeyden kurtulun. Bu bir alışkanlık, bir yemek, bir arkadaş olabilir. Sizi mutsuz ettiğine inandığınız şeyleri yeni bir yıla taşımayın. Unutmayın, yeni yıl yeni şans demek başlangıcı nasıl olursa devamı da öyle gelecektir.




image

2. Huzuru Bulun…
Kendinizi nerede ve nasıl iyi hissediyorsanız zamanınızın çoğunu o şeye ayırın. Meditasyon, yürüyüş, masaj, arkadaşlarla vakit geçirmek gibi aktivitelerden hangisi sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor? Rahatlamak için temiz havada güzel yürüyüşler yapın. Sporun endorfin hormonu salımına yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz…




image

3. Kendinize İyi Bakın.
Sizi sizden fazla kimse sevemez. Kendi kıymetinizi önce kendiniz varın ve kendinize iyi bakın. Tükettiğiniz besinlerin kimyasal ve boyalı olmamasına özen gösterin. Ucuz diye kalitesiz ürünler satın almayın, inanın o ürünlerin sağlığınıza verdiği zarar ekonominize verdiği zarardan daha fazla. Kendinize sağlıklı yemekler yapın. Günde en az 6-8 bardak su içmeyi ve uyku kalitenizi yüksek tutmayı da unutmayın! 




image

4. Pozitif Olun.
Hayatınızın iyi yönlerine odaklanın, sizi ileriye taşıyacak olan bölümler onlar. Size ilham veren, mutlu eden şarkılar dinleyin. Mutsuz edip depresyona sürükleyen, iç karartan her şeyden uzak durun. Mucizelere inanın!




image

5. Sevmekten Korkmayın!


Sevmekten, sevgiyi paylaşmaktan korkmayın… Dağıttıkça eksilmeyen hatta çoğalan ender şeylerden biri de sevgidir. Sevgi konusunda bonkör davranın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder